U 6 nedelja otkrij kako (p)ostati fit i uživati tokom ljeta!

Želiš da napraviš ili održiš formu tokom ljeta?
PRIDRUŽI NAM SE! I uživaj sa nama u ljetnom programu SummerChallenge koji će ti pomoći da i u vrelim danima ostaneš aktivna.

Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge.
Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge.

Želiš da napraviš ili održiš formu tokom ljeta?

Nakon Nove godine odlučila si da je ovo godina u kojoj ćeš izgraditi zdrave navike i brinuti o svom tijelu? Iza tebe je 6 mjeseci kroz koje si to pokušavala – možda si i uspjela, možda si na putu prema tome, ali dolazi ljeto – i opasnost da sav taj trud baciš u vodu i kreneš ispočetka od jeseni.

Znamo da želiš odmoriti, uživati, pojesti sladoled, popiti koji ljetni koktel… I sve to možeš, a da ne upropastiš svoj dosadašnji trud. Jesen ne mora značiti povratak i kretanje ispočetka, jesen može biti nastavak životnog stila koji si odabrala početkom godine… Pitaš se je li to stvarno moguće?

Mi ti obećavamo da je 100% moguće, to je ono što godinama uspijevamo same – jer smo davno shvatile da briga o tijelu i održavanje zdravih navika nije sezonska aktivnost, nego životni stil…

Kroz naš SummerChallenge želimo ti pomoći da i ti u tome uspiješ onda kad je najteže – za vrijeme odmora preko ljeta…Kroz SummerChallenge otkrićemo ti kako bilo kada i bilo gdje možeš odraditi jednostavne treninge za koje ti je dovoljno samo tvoje tijelo…Otkrićemo ti naše zdrave, ukusne i jednostavne ljetne obroke…I pokazati ti da ne moraš žrtvovati svoju omiljenu hranu, sladoled ili ljetne koktele kako bi ostala fit ili nastavila svoj put do tog cilja…Kao i svaki do sada, ovo je challenge edukativnog karaktera, što znači da ti dajemo mnogo više od samih treninga…

Kome je namijenjen Summer Challenge?

Summer Challenge namijenjen je svim ženama i djevojkama koje:

  • žele nastaviti brinuti o svom zdravlju i izgledu tokom ljeta
  • brinu da bez teretane na dohvat ruke neće moći održati svoju formu
  • žele imati zategnuto tijelo svaki dan, tokom cijelog ljeta
  • žele (p)ostati fit tokom cijele godine

Summer Challenge nije namijenjen ženama i djevojkama koje:

  • žele na jesen krenuti ispočetka
  • vjeruju da su zdrave navike samo sezonska aktivnost
  • nisu spremne odvojiti 3 – 4 sata nedeljno za brigu o svom tijelu

Šta sve dobijaš u Summer Challenge:

24 home treninga

za koje ti nisu potrebni rekviziti. Treninge radimo zajedno, od početka do kraja. Možeš da ih gledaš na mobilnom, tabletu, TV-u, ipad-u, kada god I gdje god želiš.

Treninzi za teretanu

sa detaljnim video objašnjenjem svake vježbe, koji će ti pomoći da znaš šta i kako tačno trebaš raditi u teretani da na siguran način stigneš do čvrstog i oblikovanog tijela.

Edukativni video materijal

u kojem ćemo ti u nekoliko videa razjasniti sve nejasnoće oko ishrane i pomoći ti da shvatis kako je zdrava ishrana zapravo jednostavna.

Vodič za kupovinu namirnica

u kome smo detaljno objasnile sve o namirnicama koje su ti potrebne da uspješno završiš ovaj challenge.

Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge.
Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge. Summer Challenge.
Rezultati učesnica prethodnih izazova

90% žena ne uspije u promjeni svojih navika bez prave
pomoći i podrške

Najčešće postavljena pitanja

Možete platiti online, putem platne kartice, ebankinga ili uplatom na žiro račun, ukoliko ste iz Srbije, kao i na devizni račun za uplate iz drugih država. Informacije za plaćanje putem tekućeg računa će vam stići na mail nakon potvrde kupovine. 

Klikom na dugme “prijavi se” ulaziš u proces kupovine. Potrebno je da popuniš sva obavezna polja i izabereš svoj način plaćanja. Nakon potvrde kupovine, na tvoju email adresu će ti stići sledeći mejlovi:

  • Ukoliko biraš opciju plaćanja na tekući račun stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i informacijama za plaćanje
  • Ukoliko biraš opciju plaćanja platnim karticama stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i potvrdi transakcije (uspešna ili neuspešna)
  • Mejl sa pristupnim podacima za online.sestrebudimir.com (stiže samo ukoliko je plaćanje uspješno). Napomena: Ako se već imale pristup platformi online.sestrebudimir.com logujete se sa starim podacima.

Ukoliko plaćanje vršiš na žiro račun pristup ćeš dobiti nakon što na mejl support@sestrebudimir.com pošalješ potvrdu uplate, sa obavezno navedenim BROJEM PORUDŽBINE.

Ukoliko plaćanje vršiš platnom karticom, pristup platformi ćeš dobiti odmah.

Provjeri da li je dobro upisan broj kartice, CVC, datum isteka, kao da li imaš dovoljno sredstava na računu. Bitno je da poseduješ stabilnu internet konekciju i da ne izlaziš sa stranice dok ne dobiješ potvrdu da je transakcija uspješna.

Provjeri i da li tvoja kartica podržava internet plaćanje (kontaktiraj svoju banku).

SummerChallenge je osmišljen tako da ga radimo bez rekvizita, ali ako ti želiš da ih koristiš – potrebne su ti bučice, steper ili klopa/stolica i okrugla elastična traka. Potrebna ti je volja i želja, a mi ćemo da ti pružimo svakodnevnu motivaciju.

Ovaj challenge je za sve one koji žele da naprave ili održe formu, da se osjećaju i izgledaju bolje. Za sve koji ne mogu sami da održe motivaciju, za one kojima znači podrška, za one koji žele da znaju više o ishrani i treningu, kao i za sve koji su spremni da za 6 nedelja posvete sebi.

Ovaj challenge nije za one koji ne zele da naprave promjene.

Summer Challenge možeš poručiti po cijeni od 5.746,00 RSD / 49€ / 96KM / 369HRK.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Korpa
Scroll to Top