Promjeni navike u samo 6 nedelja, bez izgladnjivanja i iscrpljujućih treninga.

Oblikuj tijelo, zaboravi na bolove u leđima, ispravi držanje, popravi raspoloženje, budi zdrava i produktivna, uživaj u procesu… Sve to je moguće ako se budeš pridržavala naših smjernica.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge.
Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge.

Metoda koja je pomogla hiljadama žena!

Uz naše programe, hiljade žena odlučile su odbaciti lijenost i izgovore, te se uspješno riješile masnog tkiva, oblikovale svoje tijelo i promijenile svoj stil života! 

Ovo je naš najjači program namijenjen iskusnim vježbačima. I ne preperučujemo ga početnicima.

Zato te u SPRING EDITION-u očekuje sledeće:

Promjenu koju želiš sada možeš postići i ti...

“Radim težak fizički posao i mislila sam da neću moći trenirati.”
„Ne poštujem ishranu 100% ali imam rezultate“
„Ja sam ljekar i ovaj program bih preporučila svakoj djevojci koja želi da vodi računa o svom zdravlju“
„Mislila sam da nisam za vežbanje, jer dugo godina nisam ni jedan trening uradila...“

Pogledaj šta su uspjele žene poput teme

Ukoliko ste do sada pokušali milion dijeta, bezuspešno, ovo je pravi program za vas. Ovde ćete naučiti kako da se hranite zdravo i to prilagodite svom ukusu i tempu života. Ukoliko do sada niste bili fizički aktivne duži period, kao što ja nisam, ovo je, opet, pravi program za vas. Ovde ćete shvatiti kako je telo moćna mašina i kako jedva čeka da ga pokrenete. Ukoliko vam treba podrška i dodatna motivacija, tu su fenomenalne Janka i Milica. Program te tera da radiš, da ne zaostaješ, da se takmičiš sa sobom. Sebi sam poklonila program za 39 ti rodjendan. U petu deceniju planiram da udjem u visokom sjaju. Jer godine su samo broj, kao i kilogrami, bitan je osećaj. Posebno taj da ste pobedile same sebe. Hvala svima… idemo dalje!

Početak: 75kg

Četvrta nedelja: 71 kg

Osma nedelja: 68 kg

Šta sve dobijaš u #SpringEdition Challenge-u:

Želimo te motivisati, želimo biti tu uz tebe u sledećih 6 nedelja i pokazati ti da je sve moguće kada imaš gotov, provjeren plan treninga, jasna uputstva i podršku zajednice koja te gura i motiviše kada je teško! Program podrazumjeva sve što ti je potrebno da izgubiš 5-8kg, izgradiš zdrave navike i figuru kakvu želiš!

24 snimljena kućna treninga

Treninzi su kreirani prema našoj metodi i pomoći će ti da oblikuješ svoje tijelo – zategneš stomak, podigneš zadnjicu i oblikuješ i učvrstiš mišiće nogu i ruku

Dodatnih 8 treninga za teretanu

Sa detaljnim video objašnjenjem svake vježbe, koji će ti pomoći da znaš šta i kako tačno trebaš raditi u teretani da na siguran način stigneš do čvrstog i oblikovanog tijela.

Edukativni video materijal

11 edukacijskih videa o ishrani, motivaciji i organizaciji koji će ti razjasniti sve nejasnoće i pomoći da shvatiš kako je zdrav ishrane zapravo jednostavna. 

Vodič za kupovinu namirnica

Vodič obuhvata jasna uputstva kako posložiti svoju ishranu da možeš biti kreativna prilikom slaganja svojih obroka, a ne jesti samo rižu i piletinu

Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge.
Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge. Spring Challenge.

Spring Challange program

Uz Spring Edition Challenge zaboravićeš:

Iza nas je preko 10 godina iskustva i hiljade transformacija života žena poput tebe. Na sebi smo testirale sve i pronašle dobitnu formulu i metodu iz koje je nastala naša SISTERS metoda koja je spoj svega onog što ti je potrebno da uspiješ: trening, ishrana, mindset, motivacija & organizacija!

Najčešće postavljena pitanja

Možete platiti online, putem platne kartice, ebankinga ili uplatom na žiro račun, ukoliko ste iz Srbije, kao i na devizni račun ili PayPal za uplate iz drugih država. Informacije za plaćanje putem tekućeg računa će vam stići na mail nakon potvrde kupovine. 

Klikom na dugme “prijavi se” ulaziš u proces kupovine. Potrebno je da popuniš sva obavezna polja i izabereš svoj način plaćanja. Nakon potvrde kupovine, na tvoju email adresu će ti stići sledeći mejlovi:

  • Ukoliko biraš opciju plaćanja na tekući račun stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i informacijama za plaćanje
  • Ukoliko biraš opciju plaćanja platnim karticama stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i potvrdi transakcije (uspešna ili neuspešna)
  • Mejl sa pristupnim podacima za online.sestrebudimir.com (stiže samo ukoliko je plaćanje uspješno). Napomena: Ako se već imale pristup platformi online.sestrebudimir.com logujete se sa starim podacima.

Ukoliko plaćanje vršiš na žiro račun pristup ćeš dobiti nakon što na mejl support@sestrebudimir.com pošalješ potvrdu uplate, sa obavezno navedenim BROJEM PORUDŽBINE.

Ukoliko plaćanje vršiš platnom karticom, pristup platformi ćeš dobiti odmah.

Provjeri da li je dobro upisan broj kartice, CVC, datum isteka, kao da li imaš dovoljno sredstava na računu. Bitno je da poseduješ stabilnu internet konekciju i da ne izlaziš sa stranice dok ne dobiješ potvrdu da je transakcija uspješna.

Provjeri i da li tvoja kartica podržava internet plaćanje (kontaktiraj svoju banku).

Spring Challenge je osmišljen tako da ga radimo bez rekvizita, ali ako ti želiš da ih koristiš potrebno ti je:

  • 2 para bučica (teže i lakše),
  • elastične trake (jedna dugačka i jedna mala, okrugla),
  • klupa/steper ili niza stolica.

Potrebna ti je volja i želja, a mi ćemo da ti pružimo svakodnevnu motivaciju.

Ovaj challenge je za sve one koji žele da naprave ili održe formu, da se osjećaju i izgledaju bolje. Za sve koji ne mogu sami da održe motivaciju, za one kojima znači podrška, za one koji žele da znaju više o ishrani i treningu, kao i za sve koji su spremni da za 6 nedelja posvete sebi.

Ovaj challenge nije za one koji ne zele da naprave promjene.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Korpa
Scroll to Top