Sisters Fit Hub

Dosta ti je neuspješnih pokušaja promijene svog životnog stila, starih navika i silnih pokušaja dolaska u željenu formu?

Više ne treba da pokušavaš sama, nego da uzmeš provjerenu formulu koja je pomogla hiljadama žena do sada da napokon promjene svoj životni stil, navike i postignu formu koju su oduvijek željele!

Predstavljamo ti Sisters Fit Hub – jedinstveno rješenje u kome dobijaš sve što  ti je potrebno, na jednom mjestu!

Bez nepotrebnih informacija i trikova koji donose samo kratkoročne rezultate!

sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub.
sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub.

Da li ti nedostaje kontinuitet i vježbaš samo periodično sa nedeljama ili mjesecima pauze između? Svaki put kada kreneš ispočtka, imaš sve manje i manje volje i nikako da uspostaviš kontinuitet? Želiš napokon izaći iz začaranog kruga i “probiti” granice koje ograničavaju tvoj napredak i dugoročnu promjenu? Znaš da ti je potrebna pomoć stručnjaka u tome i metode koje provjereno funkcionišu?

Ako je tako, onda si na pravom mjestu… Ispred tebe je dobitna formula koja će ti pomoći u tome!

(Trening + ishrana) x Podrška = REZULTAT

Kao što vidiš, PODRŠKA je ono što osigurava dolazak do željenih rezultata i zato smo kreirale Sisters Fit Hub gdje uz našu podršku napokon imaš priliku da riješiš sve prepreke na koje nailaziš… Jer ako imaš najbolji plan treninga i ishrane, samo to neće biti dovoljno… Pitaš se zašto? Zato jer ne funkcioniše dugoročno i to je jedan od glavnih razloga zašto većina uspije izgubiti 5, 10 ili čak 15 kilograma, ali se ubrzo ponovo vraćaju na staro…

Promjena životnog stila nije kratkoročan program, nego usvajanje novog načina života i upravo to želimo da ti omogućimo kroz Sisters Fit Hub. Za razliku od naših, ali i ostalih kratkoročnih programa na tržištu, ono što je najveća prednost Sisters Fit Hub-a, jeste direktna podrška i usmjeravanje na tvom putu do željenog cilja.

A kako taj put zapravo izgleda?

LEVEL 1 - MARA

Ko je Mara?

Mara je djevojka koja se malo opustila, obaveze su je preokupirale, možda i djeca, posao..  i jednostavno je ispala iz svoje rutine i shvatila da ima višak kilograma, ili opuštene mišiće, a to joj smeta kako bi bila zadovoljna sobom. Ali se ipak odlučila da radi na sebi i zato je ovo početak njenog puta.

LEVEL 2 - DARA

Ko je Dara?

Dara je djevojka koja već neko vrijeme trenira i pazi šta jede. Kilogrami nestaju, a ona je sve zadovoljnija sobom. Kako bolje izgleda, tako se njene granice pomjeraju i ona želi više. Jer je shvatila da je jako srećna kada brine o svom zdravlju, a i svi oko nje su zadovoljni.

LEVEL 3 - LARA

Ko je Lara?

Lara je ozbiljan rekreativac. Kada se skine u kupaći kostim na plaži, svi je pitaju kojim sportom se ona bavi. Njene drugarice je vole jer jako pozitivno utiče na njih. Pokreće sve oko sebe da vježbaju i vode računa o svom zdravlju. Čak i njena djeca redovno treniraju, jer ona vodi ličnim primjerom.

LEVEL 4 - SARA

Ko je Sara?

Sara je uspješna, zadovoljna, ona sve stiže jer je naučila kako da se organizuje i kako da postavi prioritete. Trening je obavezan sastavni dio njenog dana i ona uživa u treningu. Izgleda bolje nego što je izgledala u srednjoj školi, a za to je zaslužna njena istrenirana disciplina.

Ovo su sve faze kroz koje smo mi prošle, kroz koje su prošle i hiljade drugih žena, a kroz koje ćeš i ti proći dolazeći do svog krajnjeg cilja… Možeš pokušavati sama, a možeš zajedno sa nama… Zaslužuješ da budeš puna samopouzdanja u svakom trenutku i u svakoj odjeći koju poželiš obući…

sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub.
sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub. sisters fit hub.

A da u tome uspiješ, evo što te sve očekuje u Sisters Fit Hubu:

  • plan treninga
  • podrška kroz našu Facebook grupu
  • recepti za svako doba dana
  • Sisters VLOG
  • Sisters edukacija o ishrani
  • pristup našim programima, sa više od 200 treninga

Kako se priključiti?

Prvi korak je da popuniš prijavu za uvodne konsultacije s našim timom na kojima ćemo analizirati tvoje trenutno stanje, definisati ciljeve i vidjeti šta ti je tačno potrebno i koliko vremena da ostvariš svoj željeni cilj.

Nakon toga, ako procijenimo da je Sisters Fit Hub rješenje za tebe, objasnićemo ti sve detalje kako da se pridružiš  i započneš svoje putovanje!

Promjenu koju želiš sada možeš postići i ti...

„Ja sam ljekar i ovaj program bih preporučila svakoj djevojci koja želi da vodi računa o svom zdravlju“
„Mislila sam da nisam za vežbanje, jer dugo godina nisam ni jedan trening uradila...“
"Ono što ćete dobiti uz Fit Hub je zdravlje, mentalno i fizičko, i dobro raspoloženje…"
"Preporučila bih ovaj program svim mamama i ženama koje misle da nemaju vremena…"
„Ne poštujem ishranu 100% ali imam rezultate“
Rezultati učesnica NAŠIH PROGRAMA

90% žena ne uspije u promjeni svojih navika bez prave
pomoći i podrške

Korpa
Scroll to Top