Želiš li unijeti OSVJEŽENJE u svoj život u novoj godini?

„Od nove godine počinjem vježbati, hraniti se zdravo i brinuti o svom zdravlju…“

Ako je to novogodišnja odluka koju ponavljaš svake godine, a koju još uvijek pokušavaš sprovesti u djelo, razumijemo te… I tu smo za tebe da ti pomognemo da u tome zaista i uspiješ…

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Fantastična. Hrabra. Elegantna. Radosna. Seksi.
Fantastična. Hrabra. Elegantna. Radosna. Seksi.

Početak godine NAJBOLJE je vrijeme da pritisneš RESET i STARTAŠ ispočetka sa svojom odlukom na ispravan i održiv način koji će ti pomoći da:

Ako želiš sve to, na pravom si mjestu u pravo vrijeme jer uskoro počinje naš novi F.R.E.S.H. START program koji će ti pomoći da novu godinu započneš kao nova – Fantastična, Radosna, Elegantna, Seksi & Hrabra TI!

Kome je namijenjen F.R.E.S.H. START

… imaš višak kilograma koji nikako ne možeš riješiti, u sledećih 8 nedelja otkrićeš najjednostavnije metode koje godinama koristimo u radu sa ženama poput tebe i koje uspješno rješavaju svojih 5, 10 ili 15+ kg viška.

… si prije već uspješno riješila višak kilograma, ali nisi zadovoljna svojom trenutnom formom i želiš izgraditi mišiće i oblikovati tijelo, u 8 nedelja napokon ćeš doći do VIDLJIVIH promjena koje vidiš kada se pogledaš u ogledalo!

… želiš promijeniti svoje navike i napokon živjeti zdravo te uvesti redovnu aktivnost u svoj život, uprkos nedostatku vremena, u sledećih 8 nedelja otkrićeš kako to da uradiš uz naše provjerene i jednostavne metode, te utemeljiti navike koje će zauvijek spriječiti povratak na stanje u kojem si bila!

Novogodišnje odluke često se samo pretvaraju u lijepe želje i sjećanja, a naš je zadatak da se to ne dogodi i ove godine…

Nego da umjesto želja i sjećanja tvoja odluka postane PROMJENA koju želiš i da napokon:
• izgubiš višak kilograma i budeš zadovoljna odrazom u ogledalu
• izgradiš čvrsto, zdravo i oblikovano tijelo
• izravnaš stomak i prestaneš višak prekrivati odjećom koju ne želiš
nositi
• prejedanje, grickanje i ostale loše navike zamijeniš dobrima
• umjesto bolova i umora vratiš osjećaj poletnosti i pokretljivosti u
svoje tijelo

Šta sve dobijaš u #F.R.E.S.H. START:

32 snimljena treninga

koje možeš odraditi kod kuće s vlastitim tijelom i uz minimalnu opremu koja ti je potrebna. Kroz treninge te vodimo uz upustva kako ih prilagoditi svom trenutnom levelu. Ako tek počinješ s treningom, neće biti preteško, ako već vježbaš neko vrijeme, biće pravi, dodatni izazov za tebe.

Treninzi za teretanu

Ako ipak voliš vježbati u gymu, kao u svakom našem programu imamo i gym varijantu uz koju se nikada više u teretani nećeš osjećati izgubljeno, nego znati kako najbolje iskoristiti vrijeme provedeno tamo.

Edukativni video materijal

je ono što će ti napokon pomoći da pobjediš sve svoje izgovore i loše navike. Ono što želimo je da te naučimo da organzuješ svoj dan da stigneš sve što želiš, te da odradiš sve svoje obaveze kod kuće i na poslu, a uz to ne zanemariš sebe, svoje zdravlje i izgled. 

Pripremile smo i niz alata koji će ti pomoći da ih korak po korak implementiraš u svoj život i napokon ostvariš svoje snove kada je u pitanju tvoje zdravlje.

Vodič za kupovinu namirnica

video u kojem ćemo te provesti kroz naš shopping u marketu i pokazati ti šta tačno trebaš imati u svom frižideru. 

Nikada više nećeš otići u shopping bez plana i potrošiti više nego što trebaš. Od sada će tvoj frižider uvijek biti kutak koji ti pomaže, a ne odmaže da ostvariš rezultat koji želiš.

Promjenu koju želiš sada možeš postići i ti...

“Radim težak fizički posao i mislila sam da neću moći trenirati.”
„Ne poštujem ishranu 100% ali imam rezultate“
„Ja sam ljekar i ovaj program bih preporučila svakoj djevojci koja želi da vodi računa o svom zdravlju“
„Mislila sam da nisam za vežbanje, jer dugo godina nisam ni jedan trening uradila...“
Rezultati učesnica prethodnih izazova

90% žena ne uspije u promjeni svojih navika bez prave
pomoći i podrške

Ako se još uvijek dvoumiš, razmisli o ovome…

Postoji li bolje vrijeme za novi start od prvog mjeseca u novoj godini? Želiš li još jednom dočekati NOVU godinu i donositi STARE odluke? Želiš li i dalje čekati nešto DRUGAČIJE, radeći ISTE stvari kao i do sada?
Mi znamo odgovor na ova pitanja, a znaš i ti…

Zato iskoristi priliku i ne propusti početak FRESH START programa, jer ako još uvijek ovo čitaš, 99% smo sigurne da se želimo družiti s tobom narednih 8 nedelja i pomoći ti da tvoja novogodišnja odluka ne (p)ostane neispunjeno obećanje, nego NAJBOLJA odluka koju ćeš i ostvariti!

F.R.E.S.H. START program

Fantastična. Hrabra. Elegantna. Radosna. Seksi.
Fantastična. Hrabra. Elegantna. Radosna. Seksi.

Najčešće postavljena pitanja

Možete platiti online, putem platne kartice, ebankinga ili uplatom na žiro račun, ukoliko ste iz Srbije, kao i na devizni račun ili PayPal za uplate iz drugih država. Informacije za plaćanje putem tekućeg računa će vam stići na mail nakon potvrde kupovine. 

Klikom na dugme “prijavi se” ulaziš u proces kupovine. Potrebno je da popuniš sva obavezna polja i izabereš svoj način plaćanja. Nakon potvrde kupovine, na tvoju email adresu će ti stići sledeći mejlovi:

  • Ukoliko biraš opciju plaćanja na tekući račun stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i informacijama za plaćanje
  • Ukoliko biraš opciju plaćanja platnim karticama stići će ti mejl sa podacima o porudžbini i potvrdi transakcije (uspešna ili neuspešna)
  • Mejl sa pristupnim podacima za online.sestrebudimir.com (stiže samo ukoliko je plaćanje uspješno). Napomena: Ako se već imale pristup platformi online.sestrebudimir.com logujete se sa starim podacima.

Ukoliko plaćanje vršiš na žiro račun pristup ćeš dobiti nakon što na mejl support@sestrebudimir.com pošalješ potvrdu uplate, sa obavezno navedenim BROJEM PORUDŽBINE.

Ukoliko plaćanje vršiš platnom karticom, pristup platformi ćeš dobiti odmah.

Provjeri da li je dobro upisan broj kartice, CVC, datum isteka, kao da li imaš dovoljno sredstava na računu. Bitno je da poseduješ stabilnu internet konekciju i da ne izlaziš sa stranice dok ne dobiješ potvrdu da je transakcija uspješna.

Provjeri i da li tvoja kartica podržava internet plaćanje (kontaktiraj svoju banku).

Fresh Start je osmišljen tako da ga radimo bez rekvizita, ali ako ti želiš da ih koristiš – potrebne su ti bučice, steper ili klopa/stolica i okrugla elastična traka. Potrebna ti je volja i želja, a mi ćemo da ti pružimo svakodnevnu motivaciju.

Ovaj challenge je za sve one koji žele da naprave ili održe formu, da se osjećaju i izgledaju bolje. Za sve koji ne mogu sami da održe motivaciju, za one kojima znači podrška, za one koji žele da znaju više o ishrani i treningu, kao i za sve koji su spremni da za 6 nedelja posvete sebi.

Ovaj challenge nije za one koji ne zele da naprave promjene.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Korpa
Scroll to Top