Osjećaj se dobro, izgledaj dobro i živi zdravo!

Mi smo sestre Budimir i naša misija i vizija je da pokrenemo što više djevojaka da se aktiviraju i uvedu fitness kao svoj životni stil.

Naš cilj je da imamo veliku zajednicu djevojaka i žena koje se međusobno podržavaju. Ne težimo ka savršenstvu, nego ka tome da se svi dobro osjećamo u našem tijelu. Ovo uspješno radimo od 2009. godine.

fantastična. Jaka. Hrabra. Radosna. elegantna.
fantastična. Jaka. Hrabra. Radosna. elegantna.

Naši programi

Program namjenjen svim vjezbačima. Sadrži 32 home treninga, 8 gym treninga, video lekcije o ishrani. Pomoći će ti da kroz 8 nedelja dođeš do svojih ciljeva.

Namijenjen iskusnim vježbačima. Sadrži 24 home treninga, 8 gym treninga, video lekcije o ishrani. Trajanje programa 6 nedelja.

Namjenjen početnicima.
Sadrži 32 home treninga, 8 gym treninga, video lekcije o ishrani. Za 8 nedelja dovešće vas na sledeći nivo!

Intenzivni treninzi od 30 min koji sigurno uklanjaju onih poslednjih 3-5kg. Namjenjen iskusnim vježbačima. Sadrži 12 home treninga i video lekcije o ishrani. Program traje 4 nedelje

Platforma na kojoj se nalaze svi naši programi sa home i gym treninzima, video lekcije o ishrani, recepti, fb grupa, podrška zajednice, zoom sa Jankom i Milicom. Pristup platformi je na 12 mjeseci.

Program za koji vam nisu potrebni rekviziti, dovoljno je vlastito tijelo. Sadrži 24 home treninga, 10 gym treninga, video lekcije o ishrani. Trajanje 6 nedelja.

10000+

zadovoljnih korisnika

250+

sati video
materijala

11

uspešnih
programa

10+

godina
iskustva

Naš klub u Banja Luci

Fitness Club “Sparta” otvoren je u martu 2012. I tada je bio prvi i jedini klub tog tipa za žene. Tokom svih godina svog postojanja stali smo iza mnogobrojnih transformacija, ali i velikih projekata koji su za cilj imali da sve djevojke i žene u Banjaluci podstaknu na zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnosti.

Tako smo 2013 i 2014. organizovali javne treninge na izletištu Banj brdo, a 2015 i 2016. veliki javni trening u samom srcu Banjaluke, na Trgu Krajine pod nazivom “Banjaluka trenira”.

Nakon 10 godina rada klub je doživio rebrending i promjenu imena u fitness club “SestreBUDIMIR”. Naš cilj je i dalje isti, želimo da motivišemo djevojke i žene da stavljaju sebe i svoje zdravlje na prvo mjesto.

fantastična. Jaka. Hrabra. Radosna. elegantna.
fantastična. Jaka. Hrabra. Radosna. elegantna.

Promjenu koju želiš sada možeš postići i ti...

“Radim težak fizički posao i mislila sam da neću moći trenirati.”
„Ne poštujem ishranu 100% ali imam rezultate“
„Ja sam ljekar i ovaj program bih preporučila svakoj djevojci koja želi da vodi računa o svom zdravlju“
„Mislila sam da nisam za vežbanje, jer dugo godina nisam ni jedan trening uradila...“
"Ono što ćete dobiti uz Fit Hub je zdravlje, mentalno i fizičko, i dobro raspoloženje…"

Pogledaj šta su uspjele žene poput tebe

Postoji mnogo načina da dođeš do rezultata, ali da li ti oni štede vrijeme i novac, da li su rezultati bili održivi, da li su instant rješenja uticala negativno na tvoje zdravlje? Nažalost, 90% žena susreće se upravo s tim stvarima i zbog toga ne uspijeva promijeniti svoje navike. Često je razlog tome more informacija koje zapravo otežavaju cijeli proces. Kroz 10 godina iskustva, primijetile smo to i pronašle jednostavan i efikasan način kako u kratkom vremenskom periodu napraviti ono što većina pokušava godinama.

Besplatan 21-dnevni challenge

Napravi svoj prvi korak prema promjeni navika i životnog stila uz nas 21-dnevni Challenge kroz koji je dosada prošlo vise od 10000 žena! Popuni podatke i preusmerićemo te u našu grupu gde ćeš pronaći Challenge i sve zadatke za 21 dan!
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Korpa
Scroll to Top